Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Πληροφορίες

Διαδικασία εισαγωγής

​Πριν την προσέλευσή σας στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών

Ενημερωθείτε από το θεράποντα ιατρό για τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσει το Παιδί σας πριν την προσέλευσή του με τη συνοδεία σας (λήψη ή διακοπή φαρμάκων που λαμβάνει), όπως επίσης για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσει την προηγούμενη ημέρα.

Για τη δική σας διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε, τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την ημέρα της προγραμματισμένης νοσηλείας του παιδιού σας, με το Γραφείο Κίνησης – Υποδοχή Ασθενών του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, τηλ. 210 6862312-3 (όλες τις ημέρες 24 ώρες το 24ωρο), προκειμένου να ενημερωθείτε για το αν ο ασφαλιστικός σας φορέας συνεργάζεται με την Κλινική και για το είδος των δικαιολογητικών που πρέπει να προσκομίσετε και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με την περίπτωση σας (είδος επέμβασης, ασφαλιστικός φορέας κ.λπ.). Το προσωπικό του Γραφείου Κίνησης φροντίζει για την καλύτερη δυνατή διαμονή του συνοδού και του Παιδιού σας στην Κλινική, η δυνατότητα όμως επιλογής του δωματίου περιορίζεται από τη διαθεσιμότητα της Κλινικής κατά την ημέρα εισαγωγής. Επίσης, το Γραφείο Κίνησης - Υποδοχή Ασθενών θα σας ενημερώσει για το ποσό που θα κληθείτε να προκαταβάλετε ανάλογα με την περίπτωση.

Αν το επιθυμείτε, το Λογιστήριο μπορεί, στη συνέχεια, να σας ενημερώσει για την εκτίμηση του κόστους της επέμβασης.

Επικοινωνήστε, επίσης, εγκαίρως με το Λογιστήριο Ασθενών του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για όποια διευκρίνηση σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο πληρωμής χρειαστείτε, Καθημερινές 08:00 – 17:00, τηλ. 210 6862418, 210 6862451, 210 6862426, 2106862408 & Σάββατο 08:00-16:00, τηλ210 6862426.

Κατάθεση αίματος

Για επεμβάσεις που έχουν ένδειξη μετάγγισης, απαραίτητη είναι η κατάθεση αίματος στο όνομα του ασθενή στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς». Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας, με την προϋπόθεση ότι θα έχει ενημερωθεί το Γενικό Κρατικό «Γ. Γεννηματάς» ως την ημέρα της εισαγωγής.

Έγγραφα

Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας τα παρακάτω έγγραφα:

• Την Αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο

• Το ισχύον βιβλιάριο υγείας του Παιδιού – θεωρημένο (εάν κάνετε χρήση ταμείου κοινωνικής ασφάλισης) και τα στοιχεία του ασφαλιστικού του φορέα (ΑΜΚΑ).

• Τα Δικαιολογητικά (Παραπεμπτικό – Εισιτήριο) του Ασφαλιστικού Φορέα που ανήκει το Παιδί ως προστατευόμενο μέλος, σε περίπτωση που γίνει χρήση του (εφόσον υπάρχει σύμβαση με την Κλινική)

• Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας και τη ΔΟΥ.

• Εάν πρόκειται στη συνέχεια να αποζημιωθείτε από την ιδιωτική σας ασφάλεια, παρακαλούμε να αναφέρετε την εταιρία και τον αριθμό του ισχύοντος ασφαλιστηρίου του Παιδιού σας, να είστε ενημερωμένοι για το δωμάτιο που δικαιούστε και να προσκομίσετε όποιο άλλο αποδεικτικό προβλέπει η Ασφαλιστική σας Εταιρία.

• Μετρητά, Προσωπική Επιταγή ή Πιστωτική κάρτα προκειμένου να κατατεθεί η απαραίτητη προκαταβολή ανάλογα με το είδος της επέμβασης.

• Τυχόν εξετάσεις που ζήτησε ο θεράπων ιατρός του Παιδιού σας να προσκομίσετε κατά την εισαγωγή του.

Τρόποι πρόσβασης

Πώς θα φτάσετε στην Κλινική:

 • Αν χρησιμοποιήσετε το Μετρό, κατεβαίνετε στη στάση «Δουκίσσης Πλακεντίας» και παίρνετε τον Προαστιακό με προορισμό τη στάση «Κηφισίας».
 • Αν χρησιμοποιήσετε Ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) κατεβαίνετε στη στάση «Νερατζιώτισσα» και παίρνετε τον Προαστιακό με προορισμό τη στάση «Κηφισίας».
 • Αν χρησιμοποιήσετε τον Προαστιακό κατεβαίνετε στη στάση «Κηφισίας».
 • Αν χρησιμοποιήσετε τα λεωφορεία Νο 550, Α8, & Χ14, κατεβαίνετε στη Στάση «ΟΤΕ».

Τι πρέπει να κάνετε κατά την άφιξή σας

​Απευθύνεστε στα Εξωτερικά Ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής μετά την είσοδό σας στο Νοσοκομείο. Από εκεί σας κατευθύνουν οι Νοσηλευτές.

Απευθύνεστε στο Γραφείο Κίνησης - Υποδοχή Ασθενών, που βρίσκεται στο ισόγειο και δηλώνετε το ονοματεπώνυμο του Παιδιού σας, αυτό του θεράποντα ιατρού σας, καθώς και το ταμείο ή τον ασφαλιστικό σας φορέα. Δηλώνετε την επιθυμητή κατηγορία δωματίου (το δωμάτιο που θα σας δοθεί εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της Κλινικής κατά την ημέρα εισαγωγής του Παιδιού σας).

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες του Γραφείου Κίνησης & Υποδοχής Ασθενών σας ενημερώνουν για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε, ανάλογα με το ασφαλιστικό σας ταμείο ή φορέα, καθώς και για το απαιτούμενο ποσό που πρέπει να προκαταβάλετε.

Το Λογιστήριο σας ενημερώνει, στη συνέχεια, για τον προϋπολογισμό του κόστους νοσηλείας του Παιδιού σας.

Ακολούθως, οδηγείστε στο Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρειών, που βρίσκεται στο ισόγειο, προκειμένου το Παιδί να υποβληθεί στον απαραίτητο εργαστηριακό έλεγχο εφόσον ο θεράπων ιατρός σας το έχει υποδείξει. Ο έλεγχος είναι ανάλογος με την πάθηση και κυρίως περιλαμβάνει: αιματολογικές εξετάσεις και σπανιότερα ακτινογραφία θώρακος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, εξέταση από καρδιολόγο. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία της φλεβοκέντησης/αιμοληψίας γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και παρουσία των φυσικών κηδεμόνων εφόσον αυτοί το επιθυμούν.

Μην παραλείψετε να ενημερώσετε τον καρδιολόγο για τυχόν αλλεργίες, ελλείψεις ενζύμων, άλλες παθήσεις που έχει το Παιδί σας ή φάρμακα που παίρνει.

Εφόσον υπάρχει προγραμματισμένο χειρουργείο, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις, θα οδηγηθείτε με το Παιδί σας στο δωμάτιό του, όπου ο εσωτερικός ιατρός θα συντάξει το ιατρικό του ιστορικό. Το Παιδί θα παραμείνει στο δωμάτιο μέχρι την προγραμματισμένη ώρα της επέμβασης.

Το παιδί μεταφέρεται στο χώρο του χειρουργείου από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τους φυσικούς κηδεμόνες, οι οποίοι παραμένουν με το παιδί καθ’ όλη τη διαδικασία της προαναισθητικης ετοιμασίας, και αποχωρούν όταν το παιδί έχει πλέον κοιμηθεί, προκειμένου να περάσει στη χειρουργική αίθουσα.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση το Παιδί θα παραμείνει στους χώρους ανάνηψης, μέχρις ότου κρίνουν οι γιατροί ότι μπορεί να μεταφερθεί στο δωμάτιό του με ασφάλεια. 

Δωμάτια Νοσηλείας

Δωμάτιο

Τα δωμάτια του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών διακρίνονται σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα. Όλα τα δωμάτια, ανεξαρτήτως κατηγορίας, χαρακτηρίζονται για την άνεση, την καθαριότητα και το ζεστό τους περιβάλλον.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δική τους τουαλέτα.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει σύστημα ενδοσυνεννόησης, ειδικός φωτισμός, τηλεόραση, κλιματισμός και τηλέφωνο.

Επισημαίνεται ότι η συνοδεία των μικρών ασθενών μας επιβάλλεται για κάθε λεπτό της παραμονής τους στο Νοσοκομείο.

Παρακαλούμε να μη διατηρείτε στο θάλαμο νοσηλείας πολύτιμα αντικείμενα, τιμαλφή ή μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αν επιθυμείτε τη φύλαξη τους από την Κλινική απευθυνθείτε στην Προϊσταμένη – Υπεύθυνη Τμήματος ή τη Γενική Προϊσταμένη.

Η κλινική δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια προσωπικών αντικειμένων.

Οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τηρούνται με μεγάλη αυστηρότητα στους χώρους της κλινικής. Για το σκοπό αυτό ειδικό συνεργείο επισκέπτεται τακτικότατα το δωμάτιο νοσηλείας.

Για λόγους υγιεινής και δική σας ασφάλεια, οι επισκέπτες σας δεν πρέπει να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του δωματίου του Παιδιού, αλλά τις τουαλέτες που υπάρχουν για το κοινό στο ισόγειο.

Ώρες γευμάτων

Πρωινό: 07:30 π.μ. Δεκατιανό: 10:00 π.μ. Γεύμα: 13:00 π.μ. Δείπνο: 18:00 π.μ.

* Η δυνατότητα καθημερινής επιλογής του μενού για το Παιδί σας δίδεται για το Γεύμα και το Δείπνο.

* Η σίτιση στην Κλινική χαρακτηρίζεται για την ποιότητα, την καθαριότητα και την ειδική φροντίδα στην παρασκευή.

Παρακαλείστε, για την προστασία του Παιδιού σας, να αποφεύγετε την από μέρους του κατανάλωση τροφίμων εκτός Κλινικής κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε εσείς και το Παιδί σας όλο το προσωπικό της Κλινικής είναι διαρκώς στο πλευρό σας.

Η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Προϊσταμένη του ορόφου σας, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι τραπεζοκόμοι, το προσωπικό καθαριότητας, είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν να ξεπεραστεί οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας προβληματίσει σε σχέση με την παραμονή του Παιδιού σας στην κλινική.

Η είσοδος μικροπωλητών ή οποιουδήποτε δεν έχει σχέση με τα δωμάτια νοσηλείας απαγορεύεται αυστηρά.

Αν ενοχλήσει κάποιος εσάς ή το Παιδί σας, παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας άμεσα.

Διανυκτέρευση Συνοδών

Όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά συνοδεύονται.

Επισκεπτήριο

 • Στους Νοσηλευτικούς Ορόφους, οι ώρες επισκέψεων είναι: 09:00 - 20:30 (21:00 κατά τους θερινούς μήνες).
 • Το Παιδί που νοσηλεύεται έχει ανάγκη την ηρεμία και τη χαλάρωση.
 • Οι επισκέπτες καλούνται να συμβάλλουν στην προσπάθειά της Κλινικής για προστασία και προφύλαξη των ασθενών.
 • Ζητείστε από τους οικείους σας να ακολουθούν πιστά το ωράριο του επισκεπτηρίου.
 • Δείξτε σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε το θάλαμο.
 • Αποφεύγετε την ταυτόχρονη παραμονή στο δωμάτιο άνω των δύο επισκεπτών ανά νοσηλευόμενο Παιδί.
 • Το Επισκεπτήριο θα πρέπει να περιορίζεται στους άμεσους συγγενείς, η παραμονή των οποίων θα πρέπει να είναι σύντομη.

Βάσει των σχετικών διατάξεων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους εσωτερικούς χώρους της κλινικής.

Καταστήματα και υπηρεσίες

Κυλικείο

Στον 3ο όροφο της Κλινικής λειτουργεί κυλικείο προκειμένου να εξυπηρετήσει εσάς ή τους επισκέπτες σας.

Θυρίδα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ)

Θυρίδα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) της EUROBANK βρίσκεται στο 3ο επίπεδο.

Ανθοπωλείο

Λειτουργεί κατάστημα στο 3ο επίπεδο.

Χώροι στάθμευσης

Ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης λειτουργούν πλησίον της κλινικής όλο το 24ωρο.

Φαρμακεία που βρίσκονται σε μικρή απόσταση

• Όλγα Κανατίδου, Δάρα Κωνσταντίνα, Κηφισίας 56 Μαρούσι, 2106180818

Τραπεζικά υποκαταστήματα κοντά στην Κλινική

Eurobank Ergasias, Λεωφ. Κηφισίας 56, Μαρούσι

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Λεωφ. Κηφισίας 64, Μαρούσι

Alpha Bank, Λεωφ. Κηφισίας 60, Μαρούσι

Τράπεζα Πειραιώς, Λεωφ. Κηφισίας 26

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Πληροφορίες / Τηλεφωνικό κέντρο: 210 6198100 έως 120

Τμήμα Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Ασθενών / Γραφείο Κίνησης: 210 6862312, 210 6862313

Λογιστήριο Ασθενών: 210 6862418, 210 6862451, 210 6862426, 2106862408

Ιατρικό Αρχείο: 210 6157343, 210 6157342.

Γραφείο Εθνικής Ασφαλιστικής: 210 6862668 έως 71 (07:00-20:00)

Γραφείο Allianz: 210 6862394 (07:00-15:00)

Γραφείο Mednet: 210 6862399 (07:00-15:00)

Ασφαλιστικά ταμεία

Για πληροφορίες και συνεννόηση σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων από δημόσια ταμεία:

ΕΟΠΥΥ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το  Γραφείο Κίνησης – Υποδοχή Ασθενών του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στα τηλέφωνα: 210 6862312-3 (όλες τις ημέρες 24 ώρες το 24ωρο)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ)

Ομήρου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 3203033

ΤΥΠΕΤ

Σοφοκλέους 15, Αθήνα, τηλ.: 210 3349300

Εξιτήριο Νοσηλείας και πληρωμή

Ο θεράπων ιατρός αποφασίζει, ανάλογα με την κλινική κατάσταση του Παιδιού σας, για την ημερομηνία εξόδου του από την Κλινική. Αρχικά, θα ενημερώσει εσάς ως κηδεμόνα και το νοσηλευτικό προσωπικό για την πιθανή ημέρα εξόδου.

Την ημέρα εξόδου ο θεράπων ιατρός, αφού βεβαιωθεί από την Προϊσταμένη του τμήματος ότι ολοκληρώθηκε η θεραπευτική αγωγή, θα δώσει εντολή για την έκδοση του εξιτηρίου και οδηγίες για τη συνέχιση της θεραπείας στο σπίτι. Το Λογιστήριο Ασθενών θα σας ενημερώσει, στη συνέχεια, πότε τα έγγραφά σας έχουν τακτοποιηθεί, προκειμένου να προσέλθετε για την τακτοποίηση του λογαριασμού σας και την παραλαβή του εξιτηρίου. Ο λογαριασμός σας μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά, προσωπική επιταγή ημέρας ή οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.

Σε περίπτωση ύπαρξης ιδιωτικής ασφάλισης, δίνεται η δυνατότητα χρήσης συναλλαγματικής 45 ημερών. Απαραίτητη για την έκδοση συναλλαγματικής, είναι η προσκόμιση των δελτίων ταυτότητας του κηδεμόνα του Παιδιού.

Σε περίπτωση υποβολής της νοσηλείας του Παιδιού σας σε μη συμβεβλημένο ταμείο ή ασφαλιστική εταιρία, υπάλληλος του Ταμείου θα αναλάβει, για διευκόλυνσή σας, να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να σας υποδείξει τις περαιτέρω ενέργειες που απαιτούνται.

Φεύγοντας από το Νοσοκομείο δεν πρέπει να ξεχάσετε:

• Τα προσωπικά σας αντικείμενα.

• Όλα τα έγγραφα και το εξιτήριο που σας παρέδωσε το Ταμείο Ασθενών κατά την τακτοποίηση του λογαριασμού σας.

• Τέλος είναι απαραίτητο φεύγοντας, να παραλάβετε το βιβλιάριο ασθενείας.

Τα νοσήλια εξοφλούνται (08:00 – 17:00) στο Ταμείο Ασθενών την ημέρα της εξόδου του Παιδιού σας.

Αν η αναχώρησή σας από την Κλινική πραγματοποιηθεί Κυριακή ή εθνική αργία, η εξόφληση του λογαριασμού σας, θα πρέπει να τακτοποιηθεί την επομένη εργάσιμη ημέρα.

Η γνώμη σας για τη φροντίδα που παρέχει η κλινική είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Η ανταπόκρισή σας στο ερωτηματολόγιο που θα σας δοθεί στο θάλαμο είναι ένας άμεσος τρόπος να εκφράσετε τις εντυπώσεις σας για την Κλινική και οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την εξυπηρέτησή σας και του Παιδιού σας κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Παραλαβή αποτελεσμάτων – αντίγραφα φακέλου

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε αντίγραφο του ιατρικού φακέλου του Παιδιού σας, υποβάλετε αίτημα στο Ιατρικό Αρχείο. Ο ιατρικός φάκελος είναι απόρρητος και για την παραλαβή του απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, ως κηδεμόνας του Παιδιού.

Στην περίπτωση που συγγενής ή συνοδός επιθυμεί να παραλάβει αντίγραφο φακέλου ή εξετάσεων θα πρέπει να διαθέτει τη σχετική εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του Παιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο Τμήμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6157343, 210 6157342.

Ιατρικό απόρρητο

Πληροφορίες για τη νοσηλεία και την κατάσταση του ασθενή δίνονται μόνο από το θεράποντα ιατρό και δεν παρέχονται τηλεφωνικώς. Ο ιατρικός φάκελος του ασθενή είναι αυστηρά προσωπικός και φυλάσσεται στο αρχείο της Κλινικής.

Έκτακτη Νοσηλεία

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Παιδιατρικού Κέντρου είναι σε συνεχή ετοιμότητα, 24ωρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να υποδεχτεί τον ανήλικο ασθενή ή τραυματία που προσέρχεται με έκτακτο, οξύ πρόβλημα υγείας.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ο Εφημερεύων Ιατρός, που συνεπικουρείται από εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πραγματοποιεί την αρχική εκτίμηση του περιστατικού και συντονίζει την περαιτέρω αντιμετώπισή του.

Η σύγχρονη υποδομή, η άρτια οργάνωση, ο εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και η ειδική εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εκτίμηση, ανάνηψη και σταθεροποίηση ανήλικων ασθενών – τραυματιών που αντιμετωπίζουν κρίσιμα προβλήματα υγείας. Μάθετε περισσότερα για τη νοσηλευτική προσέγγιση του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών εδώ.

Το σύνολο του επίλεκτου επιτελείου του Παιδιατρικού Κέντρου, που αποτελείται από κορυφαίους στην ειδικότητά τους επιστήμονες, είναι άμεσα διαθέσιμο προκειμένου να προχωρήσει, στη συνέχεια, στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση του περιστατικού.

Στην περίπτωση έκτακτης νοσηλείας θα πρέπει να προσκομίσετε ως κηδεμόνας, εντός 24 ωρών, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους υποδείξει το Γραφείο Κίνησης - Υποδοχής Ασθενών.

 

Δείτε ακόμη

Δημοφιλέστερα

Πρόσφατα

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας
για να εγγραφείτε στο newsletter μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διστόμου 5-7, Μαρούσι, ΤΚ. 151 25

210 6862339/397

[email protected]

www.paidiatriko.gr

SITEMAP

Αρχική

Πληροφορίες

Για εμάς

Επικοινωνία

Ασθένειες

Ιατροί

Νέα/Προσφορές

Κλείστε Ραντεβού

Ιατρικός Κόσμος

 

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ©2016 | DISCLAIMER |   ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Made by ZONEPAGE

 

Πληροφορίες | www.paidiatriko.gr

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.